Frozen Bubble

Frozen Bubble voor Symbian

Ballen schieten om tijd te doden

Frozen Bubble is een gratis puzzelgame voor je Symbian toestel. Afgeleid van het populaire spel Bubble Bobble, moet je ook nu ballen van het plafond af schieten.Onderaan het scherm heb je een kanon met een gekleurde bal. Deze richt je naar de... Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

Frozen Bubble is een gratis puzzelgame voor je Symbian toestel. Afgeleid van het populaire spel Bubble Bobble, moet je ook nu ballen van het plafond af schieten.

Onderaan het scherm heb je een kanon met een gekleurde bal. Deze richt je naar de verzameling bubbels bovenin beeld. Wanneer je een groep van 3 kogels met dezelfde kleur bij elkaar hebt, vallen deze naar beneden en nemen alles mee wat onder ze hangt. Frozen Bubble telt heel veel levels en je speelt tegen de klok. Doe je er te lang over dan valt het plafond naar beneden en dan ben je dus af. Ben je niet zo stressbestendig, dan schakel je de timer uit en speel je Frozen Bubble in alle rust.

De besturing lijkt simpel, maar gaat toch frustreren. Het gebeurt te vaak dat je per ongeluk al schiet terwijl je nog aan het richten bent. Daardoor blokkeer je wellicht een mooie verzameling ballen. Dat maakt het erg lastig het level in Frozen Bubble tot een goed einde te leiden.

Wil je onderweg even lekker wat tijd doden? Dan is Frozen Bubble een prima keuze. Door de grote hoeveelheid levels ben jij wel even zoet. Laat de lastige besturing je niet uit het veld slaan!

Meeste downloads Puzzels voor symbian

Frozen Bubble

Download

Frozen Bubble S60 V1.2 0.94

Beoordelingen about Frozen Bubble

Promotie×